TANGAR  ICE CREAM

For 28 years, TANGAR has developed, manufactured, wholesaled, retailed and exported raw materials and finished products for the gastronomy industry. Particularly, TANGAR specializes in "everything for gelato", as well as soft-serve ice cream, hot and frozen drinks, and other desserts. 

Tangar.hr is the best source of information and tools for everything related to production of artisan ice cream.

Ice Cream
FLAVOURING PASTES FOR

TANGAR d.o.o. je proizvođač svih sirovina za sladoled, što obavezno uključuje i arome za sladoled. Naš široki asortiman aroma za sladoled uključuje raznovrsne tradicionalne voćne i mliječne okuse. Ni inovativne arome poput okusa vina, piva, lavande, boba i druge nisu nam strane i proizvodimo ih na upit za posebne prilike. Sve arome za sladoled su dostupne tijekom cijele godine, a na upit kupca možemo razviti i proizvesti svaku traženu aromu.

Sve arome se proizvode pasterizacijom od pažljivo odabranih sastojaka i bez ikakvih konzervansa.

Iako su prvenstveno namjenjene za sladoled, ove arome zapravo mogu biti upotrebljene na bezbroj načina. Mogu se dodati raznim receptima u svrhu postizanja određenog okusa i to u kremastim i pekarskim proizvodima, poput baznih krema za kolače kao i u napitcima poput sorbeta, granita i slično.

Ice Cream
FLAVOURING PASTES FOR

Proteinski sladoled brzo je postao favorit među potrošaćima koji se žele osladiti, ali i pripaziti na unos šećera i ostalih makronutrijenata. U usporedbi sa tradicionalnim sladoledom, proteinski sladoled ima dostatno nižu kaloričnu vrijednost i veći proteinski udio. Naša formulacija je jedinstvena po tome što ne koristi umjetne zaslađivače i prezervative, a sastoji se od samo osam sastojaka koji daju izvandrednu puninu okusa. U 100 grama sladoleda (jedna pozamašna kugla) iznos ugljikohidrata je samo 4 grama, dok je udio proteina 6 grama. Nadalje, ta ista kugla sadrži i 7 grama zdravih masnoća, pa je zbog toga TANGAR proteinski sladoled iznimno pogodan i za potrošaće koji prate KETO, PALEO i LCHF dijetu. Još jedna fenomenalna odlika ove baze za proteinski sladoled je i njena niskokaloričnost- 100 grama sladoleda ima samo 100 kcal! Bolje ne može, zar ne? Za naruđbe i promotivne cijene, prijavite se na našu mailing listu!

 

U naš asortiman FIT Sladoleda uvrstili smo i veganski sladoled. Pri proizvodnji baze za veganski sladoled, iznimno smo pazili na nabavu i porijeklo svih sastojaka, pa je naša baza za veganski sladoled također i bezglutenska i bezlaktozna! Umjetnih zaslađivača i prezervansa nema, a jedini izvor šećera je onaj iz kokosovog  cvijeta, pa je udio šećera u ovoj bazi 60-70 posto niža nego u tradicionalnom receptu. Baš kao i TANGAR proteinski sladoled, naš veganski sladoled je također niskokaloričan te sadrži samo 135 kcal u 100 grama proizvoda.

 

Baze za proteinski i veganski sladoled nastale su u želji da napravimo kombinaciju zdravih sastojaka od kojih e svaki slastičar moći jednostavnim miješanjem s vodom i pripremom u stroju za sladoled napraviti FIT sladoled koji u sebi nema nikakvih drugih sastojaka osim onih iz prirode.

Ice Cream
FLAVOURING PASTES FOR

TANGAR Desertni Topinzi vodeći su na tržištu zbog njihovog intezivnog okusa, te savršene viskoznosti i teksture. Naši preljevi nisu samo superiornog okusa, već su i pomno pripravljeni sa sastojcima najviše kvalitete. Bilo da ih poslužujete na hladnim ili toplim slasticama, Tangar desertni topinzi transformiraju svaki desert! Izlijte naše preljeve preko sladoleda, browniesa, jagoda, banana, pereca, palačinka, fritula i ostalih slastice!

Ice Cream
FLAVOURING PASTES FOR

Baza za sladoled treba biti svilenkasta, bujna i kremasta- ne vodenasta- smjesa koja je osnova za bilo koji okus sladoleda. Prava baza za sladoled je gusta, ali ne i teška smjesa. Ako baza za sladoled nije kvalitetna, dodatak nikakve paste za sladoled/arome ne može je „spasiti“. Tri desetljeća iskustva u pripremi zanatskog tipa sladoleda rezultiralo je u kreaciji naše vlastite baze za sladoled. TANGAR baza za sladoled beskompromisna je u kvaliteti i ukusu, te omogućuje kuharima i proizvođačima zanatskog sladoleda pripremu jedinstvenih i inventivnih sladoleda.

Kao i svi ostali TANGAR proizvodi, naša baza za sladoled je izrađena od čistih, jednostavnih sastojaka najviše kvalitete da bi se postigla baza najboljeg kulinarskog performansa.

Ice Cream
FLAVOURING PASTES FOR

Dodatak dekorativnih preljeva je brz, ukusan i jedinstven način na koji možete personalizirati bilo koje deserte, uključujući sladoled, torte, te ostale slastice. TANGAR d.o.o. dekorativni preljevi su iznimno popularni radi raznovrsnosti i unikatnosti spoja čokoladnih preljeva sa raznim dodacima i hrskavim mrvicama. Dakako, jedan od naših najpopularnijih dekorativnih preljeva je „Chococher“, čokoladni preljev sa mrvicama lješnjaka koji se dodaje „Ferrero Rocher“ sladoledu. Klasičnim preljevima (Stracciatella, Čokolješnjak) dodali smo niz inovativnih preljeva poput Orello (preljev sa mrvicama Oreo keksa), Choco Crunch (čoko preljev sa hrskavim mrvicama), pa čak i Smokva (preljev sa mrvicama suhe smokve). Doziranje je, naravno, po želji!

Ice Cream

Korneti za sladoled su „jestive posude“ koje omogućavaju da se sladoled drži u ruci i jede bez zdjele ili žlice. Korneti utječu na okus vaših sladolednih poslastica i zato je bitno kakve kornete nudite vašim kupcima. Spoj kremaste slatkoće sladoleda sa hrskavim kornetom čini savršenu ljetnu poslasticu.

Kornete najčešće se razlikujemo po veličini promjera te tipu tijesta od kojeg su rađeni pa u ponudi imamo standardne kornete broj 5, 6 i 7 od obi nezlađenog tijesta, a za gurmane koji traže dodatni užitak pri konsumaciji ledene slastice nudimo ručno motani kornet od slatkog hrskavog tijesta.

Koji god da volite, svakako je neizostavni su proizvod svake slastičarne, a isto tako i dio stalnog asortimana poduzeća Tangar.

Ice Cream

Da bi osigurali superiornost vaših kolača i sladoleda, proizveli smo EFEKT GEL. Ovaj aditiv je specijalno pripremljen emulgator u gelu koji se izravno dodaje pri pripremi biskvitnih smjesa za kolače (za izradu lakih, prozračnijih tijesta). Dodatak EFEKT gela se preporuča u receptima koji sadržavaju visoki udio masnoća. Također se preporuča koristiti ga pri izradi sladoleda jer mu daje prozračnu strukturu a time i veću kremoznost.

Ice Cream

Papirnate dekoracije idealne su za brzo i jednostavno ukrašavanje kolača, koktela i sladoleda. Naš širok asortiman dekoracija za sladoled uključuje papirnate kišobrane (suncobrane), palmice od šarenih folija, zastavice, jedra, te raznorazne dekoracije sa životinjama koje će razveseliti najmlađe goste. Pojedine dekoracije za sladoled nudimo u većim i manjim dimenzijama. Uz dekoracije za sladoled, nudimo i dekoracije za koktele, poput slamki sa suncobranom i cvijećem. Dekoriranjem koktela, sladoleda ili deserta stvorite tropsku atmosferu na bilo kojoj zabavi i razveselite svoje goste jednostavnim i cjenovno prihvatljivim dekoracijama!

TANGAR d.o.o.

Since 1991., the Tangar Company has been offering "everything for ice cream", including raw materials and finished products, as well as all necessary equipment for artisanal ice cream production. Our wide range of ice cream products include bases and flavouring pastes for artisanal ice cream, decorative toppings, and decorations. We also offer bakery products (including pancake mixes, fritule and mousse mixes) and beverages (granita, hot chocolate and frappe mixes).

We strive to ensure the continuity of product quality through constant communication with customers. Improving the quality of both the products and services and the overall business of the company is a constant task of the management and every employee of TANGAR d.o.o.

 

CONTACT

Tel: +385-21-246-800

Fax: +385-21-246-809

Email: info@tangar.hr

LOCATION

© 2019 by Tangar d.o.o. Web services by No BS Design and Marketing.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube